نمایش‌نامه

بانوی زیبای من

(My Fair Lady)

آیا همه افراد جامعه یک لحن و واژگان را در گفتگوهای روزمره خود به کار می‌برند؟ طرز بیان و لغاتی که در مکالمات استفاده می‌شود تا چه حد نشان‌دهنده طبقه اجتماعی و شان و جایگاه فرد در جامعه است؟ در کشور انگلیس و در عصری که ماجرا در آن اتفاق می‌افتد، طرز سخن گفتن مردم نشانه‌ای از اختلافات طبقاتی جامعه بوده است. به عبارت دیگر این نحوه گفتگوها بوده که یک شخص را در ردیف طبقه فرهیخته یا فرودست جامعه قرار می‌داده است. در طی این حکایت، قهرمان اصلی این داستان که استاد متبحر زبان انگلیسی است به خوبی نشان می‌دهد که چگونه می‌توان یک نفر را، هر قدر هم که بینوا باشد، با تغییر لحن گفتار از سنگ‌فرش خیابان به محافل اشرافی لندن رساند و طرز فکر، روحیه و کلیه خصوصیات اخلاقی او را با این تغییر کوچک دگرگون ساخت.

مصدق
9786007436011
۱۳۹۵
۱۰۴ صفحه
۵۸۵ مشاهده
۰ نقل قول
برنارد شاو
صفحه نویسنده برنارد شاو
۲ رمان George Bernard Shaw was an Irish playwright, socialist, and a co-founder of the London School of Economics. Although his first profitable writing was music and literary criticism, in which capacity he wrote many highly articulate pieces of journalism, his main talent was for drama. Over the course of his life he wrote more than 60 plays. Nearly all his plays address prevailing social problems, but each also includes a vein of comedy that makes their stark themes more palatable. In ...
دیگر رمان‌های برنارد شاو
سرباز شکلاتی
سرباز شکلاتی این نمایش‌نامه مسخره‌ای است از جنگ. تخطئه انسانی است که سلاح به دوش می‌گیرد و خودش هم نمی‌داند چرا و برای چه و برای که کشتار می‌کند یا کشته می‌شود.
مشاهده تمام رمان های برنارد شاو
مجموعه‌ها