جیمز از زمانی که پدر و مادرش را یک کرگدن فراری خشمگین در بیرون باغوحش لندن خورد مجبور شد با دو عمهی سنگدلش زندگی کند. روزگار سختی داشت تا آنکه یک روز اتفاق خیلی عجیبی افتاد که جیمز را از آن زندگی فلاکتبار نجات داد و به سفری باور نکردنی فرستاد!
۳۰ رمان
رولد دال، داستاننویس و فیلمنامهنویس اهل ویلز بریتانیا و از مشهورترین نویسندههای انگلیسی، که والدینش نروژیالاصل بودند و اوج شکوفایی او به عنوان نویسنده برای کودکان و بزرگسالان در دهه ۱۹۴۰ بود.
مهمترین آثار او چارلی و کارخانه شکلات سازی، جیمز و هلوی غول پیکر، ماتیلدا و داستانهای چشمنداشتنی است. بیشتر آثار او به فیلم در آمدهاست.
سفر تک نفره
زندگی را تعداد زیادی حادثه کوچک و تعداد کمی حادثه بزرگ میسازد. حوادثی که در زندگینامه ثبت میشوند، برای پرهیز از یکنواختی و خستهکنندگی، باید فوقالعاده دستچین شده باشند، وقایع جزئی و کوچکی که در زندگی هر کس روی میدهند، باید دور ریخته شوند و تنها بر آن حوادثی تکیه شود که در ذهن انسان کاملا روشن و زنده باقیمانده ...
غول بزرگ مهربان
فقط فکرش را بکنید که ناگهان متوجه شوید ممکن است به زودی شما را به عنوان صبحانه بخورند. مثل یک برش بیکن توی ماهیتابهای بیندازند که توی آن روغن جلزولز میکند. وقتی نیمههای شب غولی که قدمهایش به بلندی زمین تنیس بودند، سوفی را از رختخواب ربود او درست داشت به همین چیزها فکر میکرد. از بخت خوش سوفی، غول ...
چارلی و آسانسور بزرگ شیشهای
رولد دال، نویسنده نروژی تبار انگلیسی، از موفقترین و مشهورترین نویسندگان ادبیات کودکان بود و در میان کودکان و نوجوانان سراسر جهان خوانندگان بسیار داشته و دارد. نگاه انتقادی او به آدمها، که با بیانی تند و تیز و نکوهشگر و هجوآمیز همراه است به خواننده هشدار میدهد که او نه در صدد پوشاندن و ناچیز انگاشتن عیبها بلکه در ...
چارلی و کارخانه شکلاتسازی
رولد دال در داستانهایی که برای کودکان نوشته است نوعی شوخطبعی پنهان و واقعبینانه به کار برده و امید به زندگی و تلاش و نشاط در آثار او موج میزند.او دوست خوب و مهربان بچههاست و کودکان بسیاری با داستانهای او زندگی میکنند و به دنیا لبخند میزنند.
آقای روباه شگفتانگیز
«من به آقای روباه شگفتانگیز خیلی افتخار میکنم. کتاب کمحجمی است اما طرحی بسیار قوی دارد. من همیشه سعی کردهام داستانهای جدید و طرحهای جدید پیدا کنم. از نویسندگانی که تا یکی از آثارشان موفق میشود، همان طرح را بارها و بارها در داستانهای دیگرشان تکرار میکنند، بیزارم... این کار عدم قدرت تخیل و ابتکار آنها را نشان میدهد.»