نمایش‌نامه

تنها 1

در یک دقیقه سکوت بود که ما یکدیگر را یافتیم. شادی و شوق او از هر بار هر آنچه می‌نویسیم شد: از تاریکی... قرمز و دیگران... گل‌های شمعدانی... تنها راه ممکن... ماه در آب... ماچیسمو... خشک‌سالی و دروغ... برلین... نوشتن در تاریکی... و... چه خواهد شد؟

افراز
9789642432356
۱۳۹۱
۲۰۰ صفحه
۲۳۳ مشاهده
۰ نقل قول
دیگر رمان‌های محمد یعقوبی
ماه در آب
ماه در آب بعد از 11 سال برگشتم ایران. به خاطر مرگ مادرم آمده بودم. وقتی پامو گذاشتم خونه بی‌اختیار تنم شروع به لرزیدن و اشکم سرازیر شد. باورم نمی‌شد که مادرم مرده. همین که پامو گذاشتم توی خونه بی‌‌اختیار صداش زدم: مامان می‌دونم که اینجایی، رفتم توی اتاقش. اتاق خالی بود. بی اختیار گفتم سلام مامان.
دل سگ
دل سگ دل سگ بر اساس رمانی به همین نام نوشته میخائیل بولگاکف نوشته شده است.
خشک‌سالی و دروغ
خشک‌سالی و دروغ اهورامزدا! این کشور را از دشمن، خشک‌سالی و دروغ دور بدار. این دعای داریوش اوله امید. روی یکی از کتیبه‌های تخت‌جمشید نوشته شده. من این دعا رو یه خورده دستکاریش کردم که وصف الحال بشه. امروز یه مطلبی دربارش نوشتم و گذاشتم توی وب‌لاگم.
رقص کاغذپاره‌ها
رقص کاغذپاره‌ها
مشاهده تمام رمان های محمد یعقوبی
مجموعه‌ها