پوزیدون پشت میز کارش نشسته بود و حساب کتاب میکرد. اداره کل آبهای جهان کاری بود که تمامی نداشت. میتوانست از نیروی کمکی استفاده کند اما چون سمتش را خیلی جدی میگرفت، دوباره مینشست و همه چیز را از اول تا آخر حساب میکرد.
۴۲ رمان
آثار کافکا ـ که با وجود وصیت او مبنی بر نابود کردن همهٔ آنها، اکثراً پس از مرگش منتشر شدند ـ در زمرهٔ تأثیرگذارترین آثار در ادبیات غرب به شمار میآیند.
مشهورترین آثار کافکا داستان کوتاه مسخ (Die Verwandlung) و رمان محاکمه و رمان ناتمام قصر (Das Schloß) هستند. به فضاهای داستانی که موقعیتهای پیش پا افتاده را به شکلی نامعقول و فراواقعگرایانه توصیف میکنند ـ فضاهایی که در داستانهای کافکا زیاد پیش میآیند ـ کافکایی میگویند.
کافکا در یک خانوادهٔ آلمانیزبان ...
ژوزفین آوازهخوان یا قوم موشها (مجموعه 2 داستان به همراه نقد و تفسیر)
کافکا در ژوئیه 1883 در پراگ به دنیا آمد. آثار کافکا عمدتا در مورد تناقضات زندگی میباشد. او در مورد خودش میگوید، من 1 نویسنده هستم حتی اگر چیزی ننویسم. او در سال 1924 درگذشت.
کافکا این آخرین داستان خود را برای نخستین بار در 20 آوریل 1924 منتشر کرد. در این داستان رابطه 1 قوم با هنرمندی به نام ...
نامه به پدر
((نامه به پدر))، که کافکا آن را در نوامبر 1919 یعنی در سی و شش سالگی نوشته است، با آنکه طولش به مراتب از حد یک ((نامه)) میگذرد، در اصل براستی قرار بوده که به پدر تسلیم شود، آن هم از طریق مادر. ولی مادر کافکا، از آنجا که اطمینان داشته است این کار در واقع نتیجهای سر به سر ...
نقب و تفسیر آن
((نقب)) یکی از واپسین داستانهای ناتمام کافکاست. کمتر از یک سال بعد از نوشتن این داستان، کافکا رخت از جهان بر میبندد.
زمان نوشتن داستان زمستان 1923 است. در این سال کافکا سرانجام پس از سالها وابستگی به خانواده همچنین شغل اداری که دردهای عمیقی را از بابت آنها متحمل شده است، در گوشه آرامی در حومه برلین در کنار دورا ...
محاکمه (با نقد و تفسیر محاکمه قصر گمشده)
«حتما کسی به ژوزف کا. تهمتزده بود، زیرا بیآن که خطایی از او سر زده باشد، یک روز صبح بازداشت شد.» رمان «محاکمه» با جمله فوق آغاز میشود. متهم، ژوزفکا.، در حین جستجوی قاضی پرونده خود، به این موضوع پی میبرد که همه جا «دادگاه» است و راه گریزی نیز وجود ندارد.
آمریکا (مفقودالاثر)
آمریکا در ذهن بسیاری از آدمها، سرزمین رویا و خیال است و یا سرزمین تحقق رویاها. ذهن جوان آغشته به رویا و خیال است. این جوان راهی آمریکا میشود تا به آرزوهای خود جامه عمل بپوشاند. اما آنچه اتفاق میافتد آمریکای کافکاست، نه آن آمریکای خیالی، رویای خوش به کابوسی بدل میشود.