۴۶ رمان
ژول گابریل ورن نویسنده و آیندهنگر فرانسوی بود که کتابهای زیادی با مضمون علمی-تخیلی نوشت.
او هنگامی از سفر به هوا و فضا و زیر دریا در داستانهای خود سخن گفت که هنوز بشر نتوانسته بود وسایل و امکانات چنین سفرهایی را فراهم کند. آثار او از نظر ترجمه به زبانهای دیگر بعد از آثار آگاتا کریستی در رده دوم جهانی هستند. سال ۲۰۰۵ به مناسبت صدمین سال مرگ او «سال ژول ورن» نامیده شد. تاکنون چندین انیمیشن و فیلم از ...
دور ماه
میشل آرادان گفت: ((مریزاد ناخدا! چنین فکری شایسته مغز من است نه مغز تو! چنین فرضی جدی نمیتواند باشد. مگر ما بر اثر تکان شدید گلوله نیمه جان نیفتاده بودیم؟ مگر تو بیهوش نشده بودی و من تو را به هوش نیاوردم؟ آیا شانه رئیس باشگاه توپ هنوز از ضربه کلمبیاد خونین نیست؟))
رمزگشایی در آمازون
حدود 1 ماه گذشت و به دستور گارل کشتی بزرگ «جانگادا» با تمام لوازم آن تحت سرپرستی چند مهندس و یکصد و پنجاه کارگر سیاهپوست کار بلد ساخته شد، این کشتی بزرگ مانند ناوی بود که در موقع احتیاج میتوانست با دزدان دریایی و حوادث احتمالی مقاومت کند.
اژدهای دریایی
ناخدا بورکارت که دهه پنجم زندگیاش را میگذراند، هنوز مجرد مانده و خانوادهیی تشکیل نداده بود. او از نوجوانی در کشتی و روی دریا بود و به همین روی نتوانسته بود همسری برگزیند و با او زندگی کند، زیرا زندگی دریانوردان برای همسرانشان بسیار دشوار است و تحمل جداییها کار را بر آنان سخت میگرداند.
20000 فرسنگ زیر دریا
نام ژول ورن ( 1905- 1828) برای همیشه به عنوان پدر داستانهای تخیلی- علمی تثبیت شده است و برخی از پیشرفتهای علمی و فنی که وی در داستانهایش با تخیل نیرومند خویش پیشبینی کرده بود امروز به تحقق پیوستهاند.
دهها سال است که جوانان و نوجوانان نسلهای پی در پی با داستانهایی چون بیست هزار فرسنگ زیر دریا، دور دنیا در ...
دور دنیا در 80 روز
ژول ورن، نویسنده فرانسوی که رمانهای ماجراجویانهاش نام او را سر زبانها انداخت، در سال 1863 پنج هفته در بالن را تحویل ناشر داد. این رمان با چنان موفقیتی روبهرو شد که نویسنده و ناشر تصمیم گرفتند به اتفاق هم مجموعهای با عنوان «سفرهای شگفتانگیر» و با صحافی متفاوت منتشر کنند، کتابهایی نفیس، در قطع رقعی، با گراورهایی سیاه و ...