داستان 2 شهر به عنوان نمونهای از کارهای ادبی دیکنز، اسمی است با مسما و اثری است که در آن نویسنده به شیوه خاص خود با ایدهآلهای اروپا تماس پیدا میکند.
۲۹ رمان
چارلز جان هوفام دیکنز، برجستهترین رماننویس انگلیسی عصر ویکتوریا و یک فعال اجتماعی توانمند بود. به عقیدهٔ جیمز جویس - نویسندهٔ بزرگ معاصر- از شکسپیر به این سو، دیکنز تأثیر گذارترین نویسنده در زبان انگلیسی بودهاست.
از او برای داستانسرایی و نثر توانگرش و خلق شخصیتهای به یادماندنی، بسیار تحسین به عمل آمدهاست. دیکنز در طول زندگی خویش، محبوبیت جهانی بسیاری کسب کردهاست. از آثارش میتوان، «دیوید کاپرفیلد»، «آرزوهای بزرگ»، «الیور تویست» و «داستان دو شهر» را نام برد.
داستان 2 شهر
چارلز دارنی و سیدنی کارتن ظاهری مشابه، شخصیتی متفاوت و عشقی مشترک دارند. در فرانسه پس از انقلاب، ناگهان پروندهای قدیمی به جریان میافتد و دارنی گرفتار میشود. اما آیا شباهت ظاهری او به کارتن، برای نجات جانش کافی خواهد بود؟
حکایت 2 شهر
دیکنز تاریخ انقلاب فرانسه توماس کارلایل (1873) را از قفسه کتابهای خود بیرون میکشد، کل آن را هضم میکند، و آنگاه به نگارش کتابی مبادرت میکند که به تعبیر جی جی چسترتون (و بسیاری دیگر، بعد از خواندن کتاب)، «انقلاب فرانسه» دیکنز است، کتابی که روایت آن در مقایسه با اثر کارلایل، به واقعیت انقلاب فرانسه نزدیکتر است. کماند آثاری ...
سرود کریسمس
اسکروچ پیرمردی ثروتمند و سختدل، در آستانه سال نو که شهر غرق در شادی است، خودش را در تنهایی خود زندانی کرده است. ناگهان شبها اشباحی به سراغش میآیند و اسکروچ تودار و منزوی نمیداند که چه آیندهای در انتظار اوست.
یادداشتهای پیکویک 1 (2 جلدی)
در صومعهای قدیمی و در همین بخش از کشور، در زمانهای دور دور، آنقدر دور که این داستان باید حقیقت داشته باشد، زیرا اجداد پدریمان آن را پذیرفته بودند. در محوطه کلیسا خادم و گورکنی به نام گابریل گراب به انجام وظیفه مشغول بود. این به هیچوجه بدین معنا نیست که اگر مردی خادم کلیسا بوده و همواره با نشانههایی ...
الیور تویست
الیور کودکی یتیم و بینواست که از دست ارباب ستمگرش فرار میکند. او خود را در شهر بزرگ و پر خطر «لندن» تنها مییابد. الیور زیر آسمان کبود، نه خانوادهای دارد و نه حتی دوستی. چیزی نمیگذرد که در دام پیرمردی شرور به نام «فاگین» که خانهاش پاتوق دزدها و جیببرهاست، گرفتار میشود. آیا الیور دستگیر خواهد شد؟ چرا آقای ...