۲۳ رمان
Jorge Francisco Isidoro Luis Borges Acevedo (Spanish pronunciation: [xoɾxe lwis boɾxes]) was an Argentine writer and poet born in Buenos Aires. In 1914, his family moved to Switzerland where he attended school and traveled to Spain. On his return to Argentina in 1921, Borges began publishing his poems and essays in Surrealist literary journals. He also worked as a librarian and public lecturer. Borges was fluent in several languages. He was a target of political persecution during the Peron regime ...
بورخس علیه بورخس
بورخس داستانسرایی است که ادعا دارد آثارش پیرنگ سادهای دارد. فضای حکایاتش گاه در معبدی مرموز و گام در قهوهخانهای سرراهی شکل میگیرد.
نوشتههای بورخس گاه حاصل خواب و رویا و گاه تجربه است. هیچچیز را نمیتوان به طور یقین، قطعی پنداشت. بردباری و اشتیاق در خواندن دستنوشتههای باستانی، مبانی داستانهای اوست.
گزارش برودی
نیلسنها از آن دست مردانی بودند که به دنبال لذات جسمانی هستند اما ماجراهای عاشقانه آنها، از هشتیها و دالانهای خانههای بدنام فراتر نمیرفت.
بنابراین وقتی کریستین، جولیا بورگورس را به خانهاش برد تا با او زندگی کند، حرف و حدیث زیادی به راه انداخت...
این کتاب از مجموعه« هزارتوی بورخس» منتشر شده است، مجموعهای که به راستی شامل داستانها و نوشتههایی ...
تاریخچه عمومی از بیعدالتی و شرارت
صفحات کتاب از چوبهدار مجازات شدگان و تبهکاران و دزدان دریایی انباشته شده و واژه « بیعدالتی و شرارت» در عنوان کتاب، ترس و هیبت برمیانگیزد، اما زیر این همه طوفان و تندر، هیچی و پوچی است. همهاش فقط ظاهر است- و سطحی از تصاویر- برای همین است که شاید خوانندگان بتوانند از آن لذت ببرند..
این کتاب از مجموعه« هزارتوی ...
حافظهی شکسپیر
هستند آدمهایی که سرسپرده گوته، اداها، یا آخرین ترانه نیبلونگن باشند؛ تقدیر من شکسپیر بوده است. هنوز هم هست، ولی به شیوهای که هیچکس نمیتوانست پیشبینی کند ـ هیچکس جز یک مرد، دانیل ثورب، که همین اواخر در پرتوریا درگذشت. مرد دیگری هم هست. که من هرگز چهرهاش را ندیدهام. نام من هرمان سورگل است.
الف (مجموعه 17 داستان کوتاه)
در جهان داستاننویسی آمریکای لاتین، بعد از انتشار آثار بورخس، کمتر نوشته قابل اعتنایی میتوان یافت که برای دور شدن از واقعیتگرایی عینی توانسته باشد از جادو و ابداع خیالسازیهای بورخس، از نخستین پیشتازان سده بیستمی این نوع، چندان فاصله گرفته باشد.
زمان، جاودانگی، مرگ، ویژگیهای شخصیت آدمی و دوگانگیاش، جنون، درد، تقدیر، همه و همه، درونمایههای اصلی آثار غنایی- ...