ژول ورن پس از سفر دریایی هیجانانگیز با یک کشتی غولآسا، به فکر نوشتن این رمان افتاد؛ رمانی درباره گریت ایسترن، که فقط یک کشتی بزرگ نیست بلکه جهانی کوچک و شهری شناور است که بینندهاش را مبهوت میکند.
۴۶ رمان
ژول گابریل ورن نویسنده و آیندهنگر فرانسوی بود که کتابهای زیادی با مضمون علمی-تخیلی نوشت.
او هنگامی از سفر به هوا و فضا و زیر دریا در داستانهای خود سخن گفت که هنوز بشر نتوانسته بود وسایل و امکانات چنین سفرهایی را فراهم کند. آثار او از نظر ترجمه به زبانهای دیگر بعد از آثار آگاتا کریستی در رده دوم جهانی هستند. سال ۲۰۰۵ به مناسبت صدمین سال مرگ او «سال ژول ورن» نامیده شد. تاکنون چندین انیمیشن و فیلم از ...
بازگشت از ماه
اگر مشکلی باشد، امری غیرممکن نخواهد بود، چون آمریکاییها خیلی جسور و با شهامت هستند و همه کار از آنها برمیآید. همه مطمئن بودند روزی این اقدام بزرگ عملی خواهد شد و انسان میتواند با اطمینان تمام در روی کره ماه و دیگر سیارات آسمانی قدم بگذارد.
میشل استروگف
سفر به مرکز زمین
ژول ورن در سومین اثر بزرگ علمی تخیلی خود به شرح چگونگی کشف و شناسایی تونلی مخفی میپردازد که از طریق آتشفشان به مرکز زمین راه مییابد. راهنمای این سفر اکتشافی تخیلی یک دانشمند مضحک و غریب است که همراه فرزندخواندهاش و یک بلد راه ایسلندی عازم سفر میشود.
مسافرت به مرکز زمین
داستان مسافرت به مرکز زمین از آثار شیرین و خواندنی ژول ورن، نویسنده نامدار فرانسوی، است. در این داستان خواننده با دانشمند پژوهنده و سختکوشی به نام «پروفسور لیدنبروک» آشنا میشود. لیدنبروک برحسب تصادف، ضمن مطالعه، نامهای مییابد که در آن راه دست یافتن به مرکز زمین نموده شده است. او، که حقیقتجوی ناشکیبایی است، بیدرنگ بار سفر میبندد و ...