رمان خارجی

20 هزار فرسنگ زیر دریا

(Vinght mille lieues sous les mers)

ژول‌ورن نویسنده‌ی فرانسوی قرن نوزدهم که صاحب‌نظران به او گشاینده‌ی افق‌ها لقب داده‌اند، آثار بی شماری دارد که تقریبا به تمام زبان‌های دنیا ترجمه شده است. او در فرانسه و سایر نقاط جهان و همچنین در ایران نیز از شهرت بسزایی برخوردار است. داستان‌های این فرهیخته‌ی محبوب، خواننده‌ی مشتاق را بدون نیاز به گذرنامه و رویداد به قاره‌های دور و نزدیک، به اعماق زمین، به ژرفای دست‌نیافتنی اقیانوس‌ها و حتی مرزهای غیر قابل فتح سیارات و ستارگان می‌برد و شگفت‌زده و خرسند باز می‌گرداند.

ترانه
9786007061084
۱۳۹۳
۴۳۲ صفحه
۵۰۰ مشاهده
۰ نقل قول
ژول ورن ۴۶ رمان ژول گابریل ورن نویسنده و آینده‌نگر فرانسوی بود که کتابهای زیادی با مضمون علمی-تخیلی نوشت. او هنگامی از سفر به هوا و فضا و زیر دریا در داستان‌های خود سخن گفت که هنوز بشر نتوانسته بود وسایل و امکانات چنین سفرهایی را فراهم کند. آثار او از نظر ترجمه به زبان‌های دیگر بعد از آثار آگاتا کریستی در رده دوم جهانی هستند. سال ۲۰۰۵ به مناسبت صدمین سال مرگ او «سال ژول ورن» نامیده شد. تاکنون چندین انیمیشن و فیلم از ...
دیگر رمان‌های ژول ورن
در سیارات چه می‌گذرد
در سیارات چه می‌گذرد این مرد دانشمند به سختی رنج می‌کشید و نتوانست ناراحتی خود را پنهان دارد. همه مردم وجود سیاره گالیا را انکار کرده بودند، زیرا هیچ ستاره‌شناسی گالیا را ندیده و نام چنین سیاره‌ای در دفتر سیاره‌شناسی ثبت نشده بود.
20000 فرسنگ زیر دریا
20000 فرسنگ زیر دریا سال 1866 میلادی به دلیل وقوع رویدادی عجیب، برای همیشه در یادها باقی خواهد ماند. دریانوردان سرتاسر جهان، ماه‌های متوالی درباره‌ مشاهده‌ شناور عجیبی خبرهایی را گزارش می‌کردند. هر کدام از آن‌ها چیزی می‌دیدند که سریع‌تر و بزرگ‌تر از هر نوع جانور شناخته‌شده‌ دریایی بود. بعضی وقت‌ها حتی به نظر می‌رسید که این موجود عجیب از خود نور منتشر می‌کند! ...
سفر به مرکز زمین
سفر به مرکز زمین ژول ورن در سومین اثر بزرگ علمی تخیلی خود به شرح چگونگی کشف و شناسایی تونلی مخفی می‌پردازد که از طریق آتشفشان به مرکز زمین راه می‌یابد. راهنمای این سفر اکتشافی تخیلی یک دانشمند مضحک و غریب است که همراه فرزندخوانده‌اش و یک بلد راه ایسلندی عازم سفر می‌شود.
میشل استروگف (ادبیات کلاسیک جهان)
میشل استروگف (ادبیات کلاسیک جهان) نیمه شب پانزدهم ژانویه بود و صدای شادمانه میهمانان شرکت‌کننده در جشن، تالارهای پذیرایی قصر را پر کرده بود. زن‌ها با لباس‌های گلدوزی شده و با شکوه و مرد‌ها با لباس‌های رسمی و مدال‌های متعدد بر سینه، جلوه‌گری می‌کردند. آئینه‌های تالارهای مرمر کاخ با نور چهل چراغ‌ها درخشش با شکوهی پیدا کرده بودند.
رمزگشایی در آمازون
رمزگشایی در آمازون حدود 1 ماه گذشت و به دستور گارل کشتی بزرگ «جانگادا» با تمام لوازم آن تحت سرپرستی چند مهندس و یک‌صد و پنجاه کارگر سیاه‌پوست کار بلد ساخته شد، این کشتی بزرگ مانند ناوی بود که در موقع احتیاج می‌توانست با دزدان دریایی و حوادث احتمالی مقاومت کند.
مشاهده تمام رمان های ژول ورن
مجموعه‌ها